Ptačí způsoby : nový pohled na to, jak ptáci mluví, pracují, hrají si, vychovávají mláďata a přemýšlejí - Ackerman, Jennifer, 1959- (Kazda, 2021)
Kniha přináší zásadní vhled do způsobu ptačí existence i do posledních vědeckých výzkumů a významně posouvá naše pochopení toho, jak ptáci žijí a jak přemýšlejí.