Dobrou noc, medvídku! : kniha s kouzelnou baterkou - George, Joshua (Svojtka & Co., 2021)
Medvěd už se chystá spát, ale nejprve musí dát dobrou noc všem svým zvířecím kamarádům. Veršovánky s interaktivními prvky na dobrou noc.