Prosím vás, sestřičko... - Körnerová, Hana Marie, 1954- (Ikar, 2019)
Příběh mladé sestřičky, která nastupuje na své první místo v nemocnici, ve které se v prvních dnech potýká občas s trpkostí, bolestí a také s láskou.