Jičín - Wagner, Jaroslav, 1921-2006 (Památky, 1979)
Obrazová publikace zachycuje nejvýznamnější historické památky Jičína. V textové části podává stručný nástin jednotlivých vývojových etap města od jeho založení až do nové doby. Hlavní pozornost věnuje změnám, k nimž došlo za Albrechta z Valdštejna, který zvolil Jičín za svou rezidenci.