Za památnými stromy Mnichovohradišťska = Memorial trees of the Region Mnichovo Hradiste, Czech Republic - Roudná, Milena, 1940- (město Mnichovo Hradiště, 2017)
Majestátné dřeviny, o kterých se dočtete na stránkách této publikace, si zaslouží naši pozornost a péči.