Vražda ve vlaku Hvězda safari : velká železniční dobrodružství - Leonard, M. G. (Drobek, 2021)
Hal a strýc Nat se vydávají na další cestu. Tentokrát po Jižní Africe, na palubě luxusního parního vlaku Hvězda safari.