Doktor chudých - Šubrtová, Alena, 1935- (Argo, 2020)
V knize najdeme příběhy dvou lékařů-průkopníků, kteří působili v českých zemích v 18. a 19. století, ale dnes už je kromě úzce vyhraněných odborníků málokdo zná.