První chyba : byla zároveň ta poslední... - Jones, Sandie (Cosmopolis, 2021)
Psychologický thriller s dramatickou zápletkou vypráví příběh Alice, která se po tragické smrti manžela opět vdala, má dvě krásné dcery, úspěšnou firmu a oddanou přítelkyni.