Posilování stresem : cesta k odolnosti - Kolář, Pavel, 1963- (Universum (Euromedia Group), 2021)
Pavel Kolář, celosvětově uznávaný fyzioterapeut a odborník na celostní medicínu, ve své knize Posilování stresem – Cesta k odolnosti mimo jiné rozebírá opačnou úlohu stresových vlivů, a to zejména z hlediska zvýšení odolnosti našeho organismu.