Tak vaří Việt Nam : kuchařka od Vietnamců v Česku - Tranová, Phuong Lan (Mladá fronta, 2016)
Dva mladí vietnamští autoři žijící trvale v České republice sestavili výběr nejběžnějších jídel, která se vyskytují ve vietnamské kuchyni a na něž se dají u nás koupit suroviny.