O svobodě myšlení - Vondruška, Vlastimil, 1955- (MOBA, 2021)
Český historik a úspěšný spisovatel se zamýšlí nad problematikou svobody projevu a jejími omezeními v kontextu současné doby a zároveň s přihlédnutím k poučení, které nabízí historie.