Lucidní snění pro začátečníky : jednoduché techniky pro utváření interaktivních snů - McElroy, Mark, 1964- (Fontána, 2021)
Mark McElroy, populární autor, představuje jednoduchý a efektivní 90-denní plán pro dosažení lucidních snů. Mark sdílí spolu s podrobnými pokyny a praktickými tipy i zábavné a poučné příběhy dalších lucidně snících.