25 dní s Karlem Havlíčkem Borovským - Janík, Pavel (Powerprint, 2019)
Autor popisuje deníkovou formou své tři poznávací cesty, kdy kopíroval trasy básníka a novináře Karla Havlíčka Borovského. V jeho textu se kromě zážitků jako nit táhnou historické souvislosti a zajímavosti spojené s putováním známého spisovatele.