Svatojakubská cesta : průvodce pro poutníky do Compostely z 12. století - Zachová, Jana, 1941- (Itineraria, 2020)
Průvodce pro poutníky do Santiaga de Compostela z 12. století. Jeho anonymní autor prostřednictvím barvitého líčení jednotlivých úseků náročné pouti dává nahlédnout do mentalit obyvatel a poskytuje kulturněhistorické informace.