Velcí cestovatelé : dechberoucí zvířecí putování - Unwin, Mike, 1965- (Albatros, 2020)
Obrazová publikace představuje dvacet cestovatelů z říše zvířat, kteří se každoročně vydávají na dlouhou cestu za potravou, teplem, bezpečím, přežitím.