Geniální vynálezci : kniha logických hádanek - Kiefer, Philip, 1973- (Universum, 2021)
Vyrovnejte se mistrům! Chcete se připojit k proslulému kruhu největších géniů a konkurovat nejbystřejším vynálezcům světa? Seznamte se s Archimedem, Leonardem da Vinci, Isaacem Newtonem, Thomasem Alvou Edisonem, Albertem Einsteinem a dalšími věhlasnými osobnostmi a poměřte s nimi síly v luštění zapeklitých rébusů. Kniha nabízí 180 složitých logických hádanek a hlavolamů z oblasti vědy a techniky, které vám umožní pochopit myšlení velkých vědců. Nejenže si při tom provětráte mozkové závity, ale navíc se dozvíte i řadu zajímavostí z oblasti matematiky, fyziky a dalších vědních oborů.