Stroje jako já a lidé jako vy - McEwan, Ian, 1948- (Světová knihovna, 2021)
Román předního britského prozaika tentokrát využívá platformu sci-fi žánru a téma umělé inteligence k zamyšlení nad vztahy mezi lidmi z masa a kostí.