Skoro modlitby - Čapek, Karel, 1890-1938 (Malá edice klasiků, 2020)
Výbor z modliteb a duchovních meditací klasika českého písemnictví Karla Čapka, citlivě uspořádaném literárním historikem, kritikem a vysokoškolským pedagogem Martinem C. Putnou, jenž je také autorem poznámek, jimiž jsou Čapkovy texty proloženy.