Sejdeme se v pět : úsměvné příběhy ze seznamky, které píše sám život - Černajová, Vladimíra, 1970- (Klokan (Alpress), 2020)
Žít single má své nesporné výhody. Děláte si, co chcete, nikdo nenechává oholené vousy v umyvadle a netrousí špinavé ponožky na trase obývák–ložnice. Přesto občas pocítíte potřebu s někým život sdílet. A pokud se zrovna ve vašem okolí nevyskytuje vhodný adept, vrhnete se na seznamky! Barvité a humorné příběhy z prostředí internetového seznamování vás rozhodně pobaví.