Najdeš mě ve tmě - Kounická Svátková, Vlastina, 1982- (Moara s.r.o., 2020)
Vše, co září, si musí projít tmou. Není třeba se jí bát. Jen se jí nechat vést. Co se vlastně nachází na konci tmy? Bolest, nebo odvaha? Co když je tma jediným bodem na mapě, kde můžeš najít sama sebe? Zůstaneš, kde jsi, nebo půjdeš? Opustíš zdánlivě milované? Překročíš vše, co tebou manipuluje, a naučíš se říkat hlasité NE? Zamíříš tam, kde se o lásku neprosí? Vykročíš tam, kde láska dávno je?