Sandman. - Gaiman, Neil, 1960- (Comics na kvadrát, 2006)
Kultovní fantasy komiks pokračuje výjevy z pohádkové říše skřítka Sandmana, pána spánku a snění, které v tomto případě nejsou jen idylickými příběhy, ale i krvavým a chmurným dobrodružstvím.