Praha : velká knížka pro malé vypravěče - Drobný, Libor, 1984- (Ella & Max, 2017)
I ti nejmenší mohou otevřít netradičního průvodce Prahou a formou hádanek si pohlédnout Staroměstské náměstí s radnicí a orlojem, pak přejít po nejstarším a nejkrásnějším pražském mostě na Malostranské náměstí a na závěr si odpočinout ve velkém parku - Stromovce.