Alfa samec - Keeland, Vi (New adult, 2018)
Temperamentní atraktivní psycholožka Emerie se potká s arogantním, ovšem proklatě sexy obhájcem Drewem za zvláštních okolností. A i když to mezi nimi od začátku jiskří, jejich vztahy jsou napjaté. Problémy kolem vlastnictví kanceláře na Park Avenue zatím dvojice vyřeší dosavadní spoluprací, a čím více se vídají, tím znatelnější jsou jejich rozdílné povahy, ovšem také z toho pramenící osudová přitažlivost. Emerie se stále domnívá, že miluje někoho jiného, zatímco Drew nehodlá milovat nikoho. Realitu si ovšem láska a přitažlivost zařídí samozřejmě podle svého vlastního uvážení.