Přines si svou knihu : hra o vypůjčených větách (Mindok s.r.o., 2016)
Z vaší oblíbené knížky se teď stane vaše oblíbená hra! Zvolte kartu zadání a pak rychle listujte, abyste vyhověli zadání co nejvtipnějším příspěvkem.