Kočka Karla (Mindok, 2016)
Vaše myšky si užívají hostinu na kusu vynikajícího sýra. Ale pozor, blíží se mazaná kočka Karla! Pokud kočka myšky uvidí, budou muset co nejrychleji utíkat. Kdo bude rychlejší? Mlsné myšky nebo kočka Karla?