Ňouma z áčka - Březinová, Ivona, 1964- (Albatros : Pasparta, 2018)
Příběh o čtvrťákovi, trochu nešikovném a bojácném Toníkovi, který se snaží vyrovnat svým spolužákům a dostat se do jejich party. Pro mladší školní věk.