151 dní Pacifickou hřebenovkou : dobrodružství holky s bucket listem - Kutrová, Lucie, 1992- (Universum (Euromedia Group), 2019)
Kniha přibližuje trail jedné slečny, která za 151 dní prošla tak zvaný "Pacific Crest Trail" - trasu vedoucí od mexických až ke kanadským hranicím přes Kalifornii, Oregon a Washington (4300 km).