Moudrost starých psů - Radinger, Elli H., 1951- (Mladá fronta, 2018)
V citlivé knize autorka vzdává hold nejlepším přátelům člověka a vnímavě předává moudrost, které nás dokáží naučit naši milovaní čtyřnozí přátelé.