Tajná dvojka. - Procházka, Jiří Walker, 1959- (Portál, 2018)
Tajná dvojka je tentokrát okolnostmi vtažena přímo do srdce samotného natáčení historického filmu a zdánlivě neřešitelná záhada jim s každou další nehodou připadá jasnější. A když se ztratí i hlavní zvířecí hvězda celého filmu, kladrubský vraník Porto, je jasné, že nehody opravdu nejsou náhody a pokud nechtějí být svědky zastavení celého natáčení, musí zastavit sabotéra. Další kniha z napínavé série o dvojici malých detektivů a psa Šerloka. Pro děti kolem deseti let.