Tři v kruhu - Horáková, Naďa, 1962- (MOBA, 2019)
Psychologický román s detektivní zápletkou přináší řadu překavapivých odhalení a nečekaných zvratů. Ovdovělá Mariana žije s nevlastním desetiletým synem v malém moravském městě. Cítí výčitky svědomí za tragickou smrt svého manžela Janka, myslí si, že k ní nevědomky přispěla i ona. Život plyne v únavném stereotypu až do chvíle, kdy ji navštíví bývalý snoubenec Milan, kterého kvůli Jankovi opustila. Činorodý právník je zděšený Marianiným psychickým stavem a začne pátrat v minulosti zemřelého manžela. Tuší totiž, že tam je klíč ke všem problémům...