Vesmír kontra nebesa : nepříjemná pravda o životě a smrti - Homir, Robert, 1948- (NS Svoboda, 2019)
Ježíš byl jedním z tisíců ukřižovaných a všichni byli úplně nazí. Proč asi? Věčné panenství a těhotenství Panny Marie je pustý nesmysl, uctívaný jako dogma. Proč asi? Slova Ježíše na kříži prozrazují, že nebyl Bohem, ale člověkem. Tzv. mimozemšťané se dorozumívají ultrazvukem. Nepocházejí z vesmíru, ale působí zde trvale. Tyto a mnoho dalších otázek a odpovědí ukrývá publikace Roberta Homira.