Rekonstrukce - Hanišová, Viktorie, 1980- (Román (Host), 2019)
Psychologický román s detektivními prvky zachycuje případ mladé ženy, která se po letech snaží zjistit, proč její matka spáchala sebevraždu a zabila jejího bratra. Eli bylo necelých deset let, když se změnil celý její svět. Byla to ta chvíle, kdy objevila matku a svého bratra mrtvé. Od té doby žila u tety, která jí poskytla domov, bohužel však Eli nedokázala poskytnout emocionální pouto, které malá dívenka tolik potřebovala. Jako dospělá se Eli snaží zjistit, co mohlo její matku dovést k tak radikálnímu kroku jako byla vražda a sebevražda. Proč to udělala? Byla snad nemocná? To a další otázky, které doteď nebyly zodpovězeny zaměstnávají Eli čím dál více. Podaří se jí zjistit, co se tenkrát doopravdy stalo?