Jak žít minimalisticky : recyklace, upcyklace, vědomá skromnost (Klíč k soběstačnosti, 2018)
Brožurka zprostředkovává moderní trendy v oblasti permakultury ve spojitosti s cirkulární ekonomikou či otázkami recyklace, upcyklace, minimalismu a ekologického způsobu žití.