Vlci zimy - Johnson, Tyrell (Fobos, 2018)
Postkatastrofický thriller ze světa, který po nukleární válce téměř zničila chřipková epidemie a následující nekončící zima. Dívka Lynn se bude muset vydat na smrtelně nebezpečnou cestu naplnit svůj zvláštní osud. Ti, kdo přežili hrůzy nukleární války a následné smrtelné epidemie se musí potýkat s velmi těžkými životními podmínkami. Stejné je to i pro mladou ženu Gwendolynn McBrideovou snažící se přežít v drsných podmínkách zasněženého kanadského Yukonu. Ale i když se zdá, že hůře už být nemůže, Lynn se náhle přede dveřmi zjeví připomínka starého světa a rozvíří se tak komplikovaný řetězec událostí. Lynn se vydává na strastiplnou cestu zasněženou nebezpečnou pustinou, na jejímž konci by měla naplnit svůj složitý osud.