Čím jste byli, čím jste : vaše karma a reinkarnace - Tschenze, Vadim, 1973- (Eugenika, 2019)
Autor ve své knize popisuje unikátní postup, jenž je založený na výpočtech, které nám odhalí spoustu podrobností o našich minulých životech. Vychází se při něm z data narození a znamení zvěrokruhu každé osoby. Touha dozvědět se o předchozích vtěleních není jen pouhou lidskou zvědavostí; toto poznání je rovněž nutné k tomu, abychom poznali a očistili svou současnou karmu.