Okamžik pravdy - Berry, Steve, 1955- (Domino, 2019)
Bývalý vládní agent a špičkový kryptolog Cotton Malone řeší v tomto thrilleru ožehavou otázku, zda má být odhaleno půl století staré tajemství, které může změnit historii. Když v dubnu roku 1968 třeskl výstřel a Martin Luther King zůstal ležet v tratolišti krve, Amerika se otřásla v základech. Ovšem teprve nyní, o půlstoletí později, začínají vycházet najevo okolnosti, které tuto událost staví do zcela jiného světla, než jak ji popisuje historie. Cotton Malone váhá, zda světu odkrýt celou pravdu. Ve svých úvahách se musí vrátit na samotný začátek vlastní kariéry, kdy velmi rád přijal nabídku z ministerstva spravedlivosti. Dostal tenkrát za úkol vyzvednout ze dna Karibiku kufřík s mincí nedozírné hodnoty. V kufříku se ale skrývalo ještě něco dalšího, o co projevovalo nebývalý zájem ministerstvo spravedlnosti i FBI. Informace, jichž se tehdy dobral, mu vyrazily dech. Malone o nich mlčel celé roky, ale nedávno se k němu dávné události znovu vrátily. A tak teď stojí před nejobtížnějším rozhodnutím svého života - má nastolit okamžik pravdy?