Noční směna - Connelly, Michael, 1956- (Domino, 2019)
Román oblíbeného autora detektivního žánru, kterým otevírá další sérii s novou hrdinkou. Reneé Ballardová je poté, co obvinila svého nadřízeného z obtěžování, převelena na noční směnu. Se svým partnerem jsou povoláni k případu, ve kterém je brutálně téměř ubit mladý transvestita. Reneé nechce případ zamést pod koberec a snaží se pro mladíka nalézt spravedlnost. V případu přestřelky v baru je několik obětí z řad drogové mafie. Ballardová se rozhodne pátrat na vlastní pěst a velmi brzy pozná, že ohrožuje někoho velmi mocného.