Jak mi Tajemství změnilo život : skuteční lidé, skutečné příběhy - Byrne, Rhonda, 1945- (Euromedia, 2018)
Kniha přináší svěděctví lidí, kterým "Tajemství" Rhondy Byrne a vesmírný zákon přitažlivosti změnil život, ať už v oblasti lásky, rodiny, financí, kariéry či zdraví.