Záhada na zámku Styles - Christie, Agatha, 1890-1976 (Knižní klub, 2015)
Detektivní román z dvacátých let řeší prostřednictvím postavy Hercule Poirota záhadu násilné smrti staré bohaté majitelky venkovského sídla.