10 zázračných přírodních léků které vám mohou zachránit život - Mandžuková, Jarmila, 1959- (Start, 2018)
Příroda nabízí řadu rostlin a hub, které mohou pomoci s léčbou nemocí a prevencí zdravotních problémů. Tato kniha vás seznámí s deseti zázračnými přírodními léky, z nichž některé jsou považovány za léčebné prostředky budoucnosti: aloe vera, česnek, echinacea, hlíva ústřičná, konopí, kurkuma, len, rakytník, stévie, zázvor. Najdete tu cenné informace o jejich pěstování či sběru ve volné přírodě, obsahu účinných látek a konkrétním využití v léčbě a prevenci nemocí. Dozvíte se, jak si připravit čaje, tinktury, elixíry a další léčebné prostředky, navíc získáte užitečné kuchařské tipy a recepty na zdravé speciality, rady při nákupu a výběru potravinových doplňků a mnoho dalších informací.