Zlomové osmičky : 1918, 1938, 1948, 1968 - Emmert, František, 1974- (CPress, 2018)
Kdo se podílel na vzniku Československa v roce 1918? Jak probíhal Vítězný únor v roce 1948? Nebo co se dělo při sovětské okupaci v roce 1968? Připomeňte si letopočty s osudovou osmičkou na konci, které poznamenaly dějiny Československa a staly se klíčovými momenty naší historie. Unikátní publikace zachycuje ty nejzásadnější okamžiky na dobových snímcích a dává nahlédnout do dění těchto čtyř zlomových let.