Michal Hrůza - Čermáková, Dana, 1960- (Portréty (Imagination of People), 2015)
Publikace přibližující umělecký i osobní život Michala Hrůzy, dříve frontmana české rockové skupiny Ready Kirken a dnes neméně úspěšného sólového interpreta s jeho Kapelou Hrůzy.