Dáma bez pozlátka - Byrd, Nicole (Levné knihy, 2007)
Clarissa je mladá dáma, která příliš neuznává snobské způsoby britské šlechty. Ve chvíli, kdy poznává arogantního, ale značně šaramantního hraběte Dominica Shaya, nabírá však její život zcela nový směr.