Čeho se bojí zubař - Čechura, Daniel, 1953- (Pohádkov, 2017)
Knížka nabízí 30 krátkých, nevážně laděných povídek a vyprávění z prostředí zubní ordinace i běžného života. Ty doplňuje samostatná povídka Vám všem, která zachycuje vznik divadelního scénáře ke konverzační komedii s názvem Záměna.