Rok v lese - Dziubak, Emilia, 1982- (Host, 2017)
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě? Bohatě ilustrované dvoustrany zachycují proměny jednoho místa v průběhu celého roku. Děti mohou pozorovat chování zvířat během jednotlivých ročních období, za různého počasí a v různou denní dobu. Rok v lese podněcuje zvídavost, rozvíjí postřeh, podporuje představivost i logické myšlení. Ale především je skvělou zábavou pro celou rodinu.