Půlnoční palác - Ruiz Zafón, Carlos, 1964-2020 (CooBoo, 2014)
Půlnoční palác opět zapadá do atraktivních, poetických, detektivně orientovaných Zafónových příběhů, ve kterých nechybí ani dotek mystéria. Čerstvě narozená dvojčata se hned po svém narození málem stala obětí nájemného vraha. Pro svou bezpečnost proto vyrůstají děti odděleně. Ohrožení jejich života se přesto během jejich dospívání znovu opakuje, a proto se rozhodnou vypátrat pravdu. Cesta k poznání však vede hluboko do kalkatského podsvětí, kde je čeká rozuzlení na hranici zdravého rozumu. Příběh tajemství, dobrodružství i nepřekonatelného dětského přátelství směřuje autor k věkové kategorii mládeže