Čaroděj ze země Oz - Janovec, Ladislav (První čtení (Sun), 2016)
Otevřete tuto knihu a přečte si kouzelné vyprávění o Čaroději ze země OZ. Kniha je určena pro malé čtenáře, kteří si chtějí užít čtení a pěkné obrázky. Texty uvnitř knihy jsou vysázeny velkými písmeny. (verzálky ) Kniha je vhodná i pro výuku čtení genetickou metodou.