Kdo hledá, najde! : najdi a pojmenuj. - Davenport, Maxine (Knižní klub, 2015)
Děti vyhledávají a pojmenovávají různé dopravní prostředky. Navíc na každé stránce se schovává malý lvíček. Knížka pomáhá s rozvojem pozorovacích schopností a rozšiřováním slovní zásoby.