Selfies : kriminální román - Adler-Olsen, Jussi, 1950- (Krimiromán, 2017)
Sedmý díl řady dánských krimithrillerů z oddělení Q, jehož tým pod vedením detektiva Morcka tentokrát bojuje i o svou další existenci.