Tajná historie - Tartt, Donna, 1963- (Argo, 2017)
Nezvyklý příběh z univerzitního prostředí s podivným dějem a dramatickou gradací je vystavěn na kriminální zápletce a rozvíjí témata spoluviny, koloběhu lží, sebelásky a arogance. Vrcholné dílo oceňované americké autorky.